Het Gouds Open is het grootste toernooi van onze vereniging. Gebruikelijk komen in januari vanuit het hele land schutters bij elkaar in Gouda voor een officiële A-status FITA wedstrijd. In 2019 zal het Gouds Open op zondag 6 januari 2019 plaatsvinden.

De wedstrijd gaat over zestig pijlen op achttien meter, op 40cm blazoenen of Dutch Target. Alle disciplines in de handboogsport mogen meedoen. Zowel in individueel als in teamverband zijn er prijzen te winnen.

Algemene wedstrijdgegevens

Afstand: 2 x 30 Pijlen met 2 x 2 minuten proefpijlen op 18m.
Schietvolgorde: AB-CD.
Blazoenen: 40cm Blazoen en Dutch target.
Klassen: Recurve, barebow & compound.
Inschrijfgeld: Senioren € 12,50. Junioren € 9,00. Verzoek om contant en gepast te betalen bij aanmelden in de hal.

Aanvang Wedstrijd: Om 10.00 uur. Onze schiethal is open vanaf 8.30 uur.
Aantal banen: 12
Aanmelden: Bij wedstrijdleider, via het online inschrijfformulier.
Inschrijven: tot en met vrijdag 4 januari 2019.

Kleding: Volgens FITA kledingvoorschriften (in het wit of trainingsbroek met clubshirt).
Alcohol: Er wordt pas alcohol geschonken na afloop van de wedstrijd.
Bevestiging: Bevestiging van inschrijving wordt per e-mail gestuurd en is definitief.

Er zijn +/-35 parkeerplaatsen direct naast en rondom onze schiethal.

Geldig NHB Bond pas dient te worden getoond.