Routebeschrijving

De schiethal is goed bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer en de fiets. De hal ligt tussen een tennisvereniging en de voormalige Prins Willem Alexanderkazerne in.

Openbaar vervoer

Op loopafstand van de hal is een bushalte waar de stadsbussen 1 en 4 en bus 178 stoppen. Vanaf station Gouda is het het beste om stadbus 1 (richting Station NS via Plaswijck Groen) of bus 178 (richting Bodegraven) te nemen, de reistijd is rond de zeven minuten. Stap uit bij de halte Heemskerkstraat en loop nog ongeveer 50 meter mee met de bus, dan is de hal aan de rechterkant.

Kijk voor een actueel reisadvies op 9292ov.nl.

Auto

Naast de hal is er voldoende mogelijkheid om te parkeren, het parkeren is gratis. Bezoekers vanuit Gouda noord en Reeuwijk moeten er rekening mee houden dat er een bussluis ligt in de Groen van Prinsterersingel waardoor de hal alleen bereikbaar is vanaf de Thorbeckelaan.

Route vanaf de A12

Opmerking voor de bezoekers vanuit Utrecht: Sommige navigatiesystemen zullen aangeven om afslag 12 richting Reeuwijk te nemen, hierbij wordt het laatste stuk gereden over een drukke weg met een beperkte maximumsnelheid. Het is aan te raden afslag 11 te nemen.

Neem de afslag Gouda (11) en volg de borden naar Gouda. Rij met de weg mee langs het benzinestation en ga rechtdoor op het kruispunt. Ga op het volgende kruispunt linksaf en blijf de weg (de Burgemeester Jamessingel) volgen. Deze weg rij je helemaal af langs het treinstation en ga bij het kruispunt met de stoplichten rechtdoor. Aan het eind van de weg ga je met de bocht mee naar links (Statensingel). Vervolgens blijf je rechtdoor rijden bij de stoplichten, en via de flauwe bocht naar rechts kom je op de Thorbeckelaan.  
Neem na deze bocht de derde afslag naar links, deze zit direct na een zebrapad. Dit is de Groen van Prinsterersingel.
Na een paar honderd meter is rechts de voormalige kazerne, waar de schiethal hal direct naast staat achter de gymzaal. Ga direct na de kazerne naar rechts om op het parkeerterrein te komen.

Kijk voor een volledige routebeschrijving op Routenet.nl.

Fietsend of lopend

Fietsers en wandelaars zullen geen last hebben van de bussluis. Fietsen kunnen bij het clubgebouw geplaatst worden in het fietsenrek.