boog

 

Boogschieten draait om de techniek. Zeker in de eerste paar keer schieten is het belangrijk dat een nieuwe schutter de correcte bewegingen onder de knie krijgt. Daarom werken we met introductielessen op afspraak. Nieuwe schutters krijgen dan onder begeleiding van een gediplomeerde trainer een eerste gratis introductieles waarin de basishouding en techniek worden uitgelegd.


Vraag proefles aan

Door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp "Proefles" kun je een proefles aanvragen, vermeld hierbij in de mail je naam, leeftijd en telefoonnummer. Samen met de trainer prik je dan een datum voor je les. Als u geen reactie terugziet, check dan even de e-mail spambox.

Als enige voorbereiding op de introductieles vragen we dat dichte schoenen gedragen worden in de schiethal (geen slippers & sandalen toegestaan voorbij het bargedeelte van de hal in verband met veiligheid).

Vervolg op introductie

Wat je daarna wilt, ligt volledig aan jou. Als die introductie je is bevallen, kun je direct in de hal een proeflidmaatschap aanvragen waarmee je een maand lang de sport kunt uitproberen bij de vereniging. Aan het eind van die maand besluit je of je voltallig lid wilt worden of dat boogschieten toch niet voor jou weggelegd is.